torstai 15. marraskuuta 2012

Suklaakakkua, teetä ja sympatiaa




Niin sitä itse kukin aina joka vuosi vanhenee ja itse alan olla kohta jo aikuisen iässä. Kuinkahan sitä oikein osais olla aikuinen, hmmm... Mutta siis, vanhenin viime kuun puolella taas vuoden ja oikeastaan syntymäpäiväni oli oikein onnistunut kaikin puolin. Aamulla sain maistella itse tekemääni ihanaa suklaista dajm-kakkua tee -kupposen kera ja lueskella sanomalehteä just niin pitkään kuin halusin.





Lahjaksi sain äiteeltä nämä ihanan lämpöiset tossut, jotka on tehty seiskaveikan ja Novitan Tuubi -langan sekoituksesta. Mulla kun on tapana kuluttaa villasukista kantapäät puhki noin kuudet sukat per vuosi vauhtia. Äitini, joka siis tekee kaikki meidän perheen villikset vielä ainakin toistaiseksi, teki mulle kokeeksi tällaiset kotitossut, jos vaikka säästyisi kantapäiden parsimiselta. Hienot tossut, kiitos äiteelle!



Iltapäivällä käytiin vielä lasten kanssa vähän kirppistelemässä ja se reissu oli kaikin puolin onnistunut. Tässä kuvassa koottuna synttäripäivän parasta antia. Lahjaksi saamani kilon paketti hyvää intialaista teetä, kirppikseltä löytämäni savikipposetti ja kannu, joka voi olla teeseremoniaan liittyvä tai sitten ei. Herra Kukko heitti epäilyn, että voi olla sakekupit, mutta silloin kannun ei pitäisi olla tuollainen. Itse pidän tuota turistikrääsänä, mutta ihana se on silti ja jos joskus haluaa hienostella, voi teen tarjoilla noista pienistä kupeista. Jos jollakulla on parempaa tietoa, otamme tiedon kiinnostuneena vastaa. Lisäksi kuvassa näkyy uuden uutukainen Liptonin teepurkki, joka löytyi ihan paikallisesta cittarista. Rainforest Alliance -purkki, jossa oli pari pakettia teetäkin mukana, sellaiset pyramidimalliset. Siitä teestä en juurikaan itse perusta, lahjoitin ne nuorisoseuran teekassaan, mutta tuo purkki on hieno. Se on Saanan ja Ollin tekemä, ja mä kyllä tykkään tuosta Maailman synty kuosista. Harmillista on vain se, että paikallisessa ei ollut tuota purkkia kuin vihreänä, punaisen oisin halunnut. Jos joku löytää vain punaisen ja haluaa vaihtaa, pistä postia tulemaan.

Kivat lahjat siis, hyvää kakkua, kiitos minulle ja onneksi olkoon!

6 kommenttia:

tarjah kirjoitti...

Hei, kiva päivitys. Hauska tuo alin kuva, kilo teetä, joo. Astaisto, joo. Joku peite(?) takana, joo. Ja sitten tuo teepurkki. Jää miettimään mittakaavaa, kuinka iso tuo purkki onkaan? Vai onko se pieni? Pitää varmaan mennä kauppaan ;) Ja vaikka ostaa sellainen... taisi mainonta mennä kaikkien oppien kautta perille tavalliselle kuluttajalle, kauppaan siis...

Rouva Kukko kirjoitti...

Niin, onhan se vähän mietinnän paikka että kuinka paljon ilmaista mainontaa firmat saa tuotteilleen täältä blogimaailmasta. Varsinkin sellaisista joissa lukijoita on paljonkin. Oon kyllä miettiny sitäkin puolta että jos jättäis kaikki uudet pois kuvista, tuo mainostaminen on vähän niin ja näin. Vielä en oo sitä kokenut tarpeelliseksi, mä kerron uusista tuotteista suhteessa tosi vähän.

Purkista, se on kyllä aika iso, mitattuna 11x11x12,5cm, levxpitxkorkk eli tuo teeastiasto on oikeasti ihan snadi.

tarjah kirjoitti...

Älä vaan lopeta, mistäs sitä sitten uutuuksista tietäis, ellei blogeista ;)

Rouva Kukko kirjoitti...

Totta sekin ja kauppiaat hykertelee käsiään yhteen ihan riemuissaan. Mutta suotakoon se heille. Ja meille :D

urpu kirjoitti...

Oikein hyvää myöhästynyttä syntymäpäivää siskolle! En muista muistinko onnitella aikaisemmin...
Terkkuja jenkkilästä, täällä paistaa aurinko :)
Mukavaa talven alkua teille!

Rouva Kukko kirjoitti...

Kiitos kiitos! Laitatko sitä aurinkoa tänne meille päin myös, ei oo näkyny mokomaa palloa moneen viikkoon :D