lauantai 20. huhtikuuta 2013

Pääsiäisliinoja



 

Nyt kun vappu jo kolkuttelee ovella voidaankin katsella millaisia pääsiäisliinoja löysin. Mun mielestä on ihan kivaa, että kirppikset näkee vähän vaivaa ja nostaa tuotteitaan esille teemoittain, kuten esim. joulu ja pääsiäinen. Pääsiäinen oli ja meni meillä täysin sairastelun ja vesirokon merkeissä. Ainoa asia minkä jaksoin pääsiäiseksi tehdä, oli laittaa vähän vehnää kasvamaan, ostaa keltaisia kukkia ja vaihtaa uusi liina keittiön pöytään. Tällaisen söpön pikku tipusia -liinan löysin ja sehän sopiii meille kuin nenä päähän, eikö?

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Lisää pieniä ompeluksia eli retki-istuinalusta lapselle




Meidän Pikku Tipunen tarvitsi tässä eräänä päivänä istuinalustan päiväkodin metsäretkelle. Meillä ei oikein ollut valmiina mitään sellaista, mitä olisi voinut käyttää, saatikka että olisi mahtunut tytön minikokoiseen reppuun. Kun en myöskään halunnut käyttää jotain makuualustasta leikattua palasta, sopiva pyllynalunen piti siis tehdä.

Pieniä ompeluksia


 

En oo ommellu piiiiiitkiin aikoihin mitään isoa ja kunnollista, pieniä korjaus- tai paikkausompeluja vain. Kovasti tekis mieli ottaa joku oikea projekti työn alle ja koneeseen, vaan en vielä oo osannu päättää mitä oikein tekisin. Oon siis tehny pientä viilausta, jolla sain sen ikuisesti korkeammaksi ja korkeammaksi kasvavan "mä korjaan nämä ihan heti huomenna" -pinon vähän pienemmäksi.

torstai 11. huhtikuuta 2013

Syrämmiä ja iloisia yllätyksiä






Tänään tuli postissa ihana paketti. Voitin Rynttyliisan arvonnassa nämä ihanat sydämet, jotka oli tosi hienosti tehdyt ja pääsivät heti koristamaan lastenhuoneen ikkunaa. Samassa paketissa tuli vielä yllätys eli nyt kohta 40 -vee on onnellinen nelikymppisestä vuosikalenteripyyheliinasta. Mulla on nyt oma vuosikalenteripyyhe, jota olen kauan haaveillut, kivaa, kivaa, kiitos Maija tosi paljon!