perjantai 18. heinäkuuta 2014

Kesäinen kirppissaalis




Piiitkästä aikaa pääsin tekemään kirppiskierroksen. Käytiin lasten kanssa kaks vakkarii sekä sattumalta ohiajaessa löytyneellä pihakirppiksellä. 




Mä löydän yleensä tosi huonosti itelleni mitään vaatteita, kun olen tällainen ympäripyöreä erittäin kriittinen ja valikoiva persoona, mutta tällä kertaa löytyi itelle pari trikoopaitaa ja yksi Polan vanha valkoinen paitis sekä tytölle tosi laadukkaan oloinen välikausitakki kivalla omppukuosilla ja ihkut punaiset kimalluskengät ja tyyliin sopivat rusettiklipsut. Lisäksi löytyi kokoelmiin essu.



Isoveikka sai puolestaan Sikun vanhan ison paloauton, oli ehkä kallis, mutta nuo on mielestäni hyviä, ni hellyin. Retrosarjaa edustavat Tupperin kanamunan säilytys/kuljetuskipot sekä oranssivartiset salaatinottimet. Itselleni töihin musta teekuppi siivilällä ja kotiin turkoosi kiinalainen teekuppi.



Ilmaiskorista keräsin muutamia kirjoja askarteluun ja lukemisiksi. Smart Games'n Road Block löytyi superedullisesti, vain kahdella eurolla saatiin lapsille mieluinen älypeli ja kaikki osat tallella. Kuvan vasenmassa reunassa pilkottaa puinen viilutarjotin, muistoja lapsuudesta, sekä puinen, ehkä vähän krouvi kirjeteline.



Sieltä sattumalta löytyneeltä pihakirppikseltä tarttui mukaan sekä rumaa että kivaa. Kivaa on tuo oranssi muovilaatikko, jossa on rullat alla,  täydellinen lastenhuoneeseen romulaatikoksi. Rumaa on tuo Chymoksen Julia konvehtirasia nro.2259. Nää on vähän sellasia, että useimmat noista on niin rumia, etten suostu maksamaan niistä useinkin pyydettyjä huikeita summia vain sen vuoksi,  että ne on keräilyharvinaisuuksia.  Maksan ja ostan jos edullisesti saan ja mieluusti niiden pitäisi miellyttää silmää edes vähän. Tämä kyseinen Santa Maria on kait sitä kauneus on katsojan silmässä -sarjaa, vai mitä mieltä olette?



Ei kommentteja: