sunnuntai 3. marraskuuta 2013

viimeisimmät kirput eli purkkilöydökset




Käytiin pikaisesti lasten kanssa perjantaina kirppiksellä ja jostain syystä en löytäny kuin purkkeja. Parit lelut lapsille, lisäksi,  tietysti, ei muuta. Löytönä siis puuvärirasia sekä viisi erilaista karkkirasiaa. Nuo Quality Street- purkit löysin 0, 50 senttiä kipale, vaikkei kummoisia olekaan, siis aika uusia ovat,  niin mukaan lähtivät...




koska täydentävät tätä sarjaa tosi kivasti. Uskoisin purkkien olevan kuvassa aikajärjestyksessä,  eli ylin on vanhin, jonka oon löytäny jo aikoja sitten. Keskimmäisessä oli vuosiluku 1992, kahdeksankulmaisessa ei ole vuosilukua lainkaan, mutta ihan kuvituksen perusteella veikkaisin uusinta sarjaa. 



Ja huvittavinta näissä oli se, että juuri edellisenä viikonloppuna olin pyöritellyt samaisia purkkeja käsissäni. Mutta silloin niillä oli hintaa 8,-€ kipale. Että joskus oikeasti kannattaa käydä kehä kolmosen ulkopuolella. 



Mutta nää kaksi oli kyllä ne aarteet eli Faber Castell -puuvärirasia sekä ihanaisen pastellisävyinen Fazerin Avec -pastilli rasia, joka on kyllä niin kasaria kuin vain voi olla.  Eikä nämäkään olleet euroa kalliimpia. 

Ei kommentteja: