tiistai 17. tammikuuta 2012

Vanhoja kankaita ja jotain muuta kivaa
Olen kevään ja kesän aikana löytänyt paljon ihania kankaita, näin talvella on ollut kankaissa jostain syystä hiljaisempaa. Joukossa on vanhoja lakanoita, joista suurin osa tulee käyttöön. Pidän tosi paljon vanhoista kuoseista ja olenkin kerännyt lakanoita ihan lakanakäyttöön. Valitettavasti joukossa oli myös sellaisia jotka on jo liian puhki kuluneita keskeltä lakanoiksi, mutta kyllä niistä vielä jotain muuta tekee. Kuvat on kyllä kaikki ihanan kesäisiä, oikein tulee ikävä lämmintä ja aurinkoa kun ulkona on pikku pakkanen ja luntakin jo ihan kiitettävästi.


Löysin myös palan keltaista joustofroteeta, jota on sen verran että siitä saa mekon Pikku Tipuselle. Kangas on tuossa pinon keskellä. Punainen nappikangas on vanhaa Finlaysonia, tykkään paljon eli pitää miettiä mitä siitä raskii tehdä. Pinon alimaisena on ohutta kukkakangasta, joka on ollut verhona, mutta on mielestäni kyllä liian ohutta verhoksi eli ei ainakaan siihen käyttöön. Mekoksi ehkä?

Tässä myös kaksi lakanaa, joiden valmistajista ei ole tietoa, epäilys vain. Tuo pieni kukka muistuttaa paljon Aarikan kukkaa, mutta minkä tehtaan tuotantoa, tietääkö kukaan? Ja jos joku tunnistaa ruskea/valkoisen puukankaan, tieto otetaan onnellisena vastaan.
Löysin keväällä myös tämän hauskan puhelinmuistion, oli laitettu lasten lelujen joukkoon, mutta minä kyllä otan ihan omaan käyttöön. Muistio vieläpä toimii kuin oikea puhelin, eli 'numerotaulusta' veivataan oikea kirjain kelle halutaan soittaa....... ja naps! muistio aukeaa oikean kirjaimen kohdalta. Näppärää, eikö vain!

1 kommentti:

Rouva Kukko kirjoitti...

Hei, tack! Och roligt att du besökte.