lauantai 20. huhtikuuta 2013

Pääsiäisliinoja 

Nyt kun vappu jo kolkuttelee ovella voidaankin katsella millaisia pääsiäisliinoja löysin. Mun mielestä on ihan kivaa, että kirppikset näkee vähän vaivaa ja nostaa tuotteitaan esille teemoittain, kuten esim. joulu ja pääsiäinen. Pääsiäinen oli ja meni meillä täysin sairastelun ja vesirokon merkeissä. Ainoa asia minkä jaksoin pääsiäiseksi tehdä, oli laittaa vähän vehnää kasvamaan, ostaa keltaisia kukkia ja vaihtaa uusi liina keittiön pöytään. Tällaisen söpön pikku tipusia -liinan löysin ja sehän sopiii meille kuin nenä päähän, eikö?
Kuka muistaa mun jouluservettiompelukset? Kun näin tämän liinan ja sille kaveriksi tehdyn kaitaliinan kirppiksellä, tiesin heti, että näistä pitää tehdä pääsiäiskattaukseen servetit. Laitoin kaitaliinan kolmeen osaan ja otin isosta liinasta yhden rivin pois. Isosta liinasta tuli paljon paremman kokoinen, neliönä se oli vähän hassun mallinen. 


 

Nyt on siis puoli tusinaa iloisia pääsiäisservettejä, pientä värieroa niissä on, muttei se ketään haittaa, kun ei niitä kuitenkaan ihan vierekkäin koskaan käytetä. Nämä menee kuosiltaan siellä "hiukan omituiset" -luokassaan, mutta toimii varmasti vielä ainakin sen aikaa kun lapset on pieniä.

Ei kommentteja: