perjantai 24. toukokuuta 2013

emalia, lasia, tuoli ja hassu hattu



 
Pikaisesti muutamia löytöjä mitä on jäänyt laittamatta tänne. Pieniä piparimuotteja, askarteluun tai käyttöön sekä pari emalikippoa, joita kotiutuu meille aina sen mukaan onko ne riittävän hyvännäköisiä ja hinta-laatusuhde pitää olla kohillaan.




Tämä emalinen vessankyltti oli aika ehdoton ostos, meillä kun on juuri tuollainen musta kissa (ei kylläkään ihan tuollainen virnikissa) ja kun meille tulee juuri tuollainen narusta vedettävä vessa. Eli kunhan saamme vessan käyttöön, tämä kyltti pääsee paraatipaikalle.



Järvenpään kiepparilta tekee löytöjä lähes aina kun siellä käy, viimeksi tarttui mukaani tämä musta tuoli, josta kehkeytyy vielä aivan kaunotar kunhan vaihdan tuon vanhan kankaan uuteen. Mielessä on jo sopiva kangaskin... 



Nämä Luminarc´n lasit ja alkuperäinen pakkaus ilahduttivat minua kovasti. MInusta on mahtavaa löytää astioita tai muutakin, joiden alkuperäinen pakkaus on vielä tallella. Se antaa asioille enemmän arvoa, hassua ehkä joidenkin mielestä, mutta pakkaukset voi olla tosi hienoja usein. Varsinkin ne vanhemmat. Näidenkin pakkauksen säästin vintin kätköihin, kun lasit otettiin suoraan käyttöön. Sopivat meinaan kaveriksi täydellisesti näille...



... joita en muistini mukaan oo vielä esitellyt, vaikka nämä lasit on löytö jo aikaisemmalta kesältä. Ihania juomalaseja, jotka kyllä valitettavasti on suhteellisen ohutta tavaraa, tahtoo meidän lasten käsittelyssä helposti särkyä, mutta ei sen väliä, käytettäväksi ne on tarkoitettu.



Lopuksi vielä likkalapsi ja hassu hattu. Ja hassut lasit. Tuon hatun ostin kyllä ihan itselleni, tykkään tuollaisista hatuista. Lasit on lapsille roolileikkejä varten.

Ei kommentteja: