tiistai 11. lokakuuta 2011

Syys ja juhlat




Onpas täällä ollut hiljaista, anteeksi siitä. Syksy tuli ja kiireet siinä samalla. On ollut paljon kaikenlaista, mutta nyt on vähäksi aikaa kiireet ohi ja ehtii kertomaan tännekin meidän kuulumisia. Tässä muutamia kuvia siitä mitä on kiireet meillä olleet eli sienimetsässä on tullut käytyä aina kun vesisateelta vain taukoa on ollut.



Meillä on myös juhlittu ja juhlittu.




Täällä oli kylän nuorisoseuran 100 - vuotisjuhlat, joita olin järjestämässä. Oli muuten juhlava tunne laittaa kansallispuku päälle, en olekkaan aikuisiällä pitänyt kansallispukua kertaakaan, lapsena kyllä tuli pidettyä. Kansallispuku on kyllä hieno kansallinen aarre meidän maassamme.



Ja heti nuorisoseuran juhlien jälkeen vuorossa oli meidän Isoveikan viiskarijuhlien järjestäminen. Juhlat ei onneksi olleet isot, mutta kun en osaa tehdä pieniä, niin näissäkin oli suuria suunnitelmia ja paljon tekemistä. Tein kakun jossa oli autotie, lammikko ja kynttilätraktori, -navetta sekä -lehmä.



Pojalle juhlat oli niin mukavat, ettei paljon parempaa kiitosta voi saadakkaan. Laitan vielä myöhemmin parempaa kuvaa kakusta.

Ei kommentteja: